Besök Gävle City

Besök Gävle City

Oavsett om du är här på besök som turist eller Gävlebo ska det vara lätt att hitta och ta sig mellan platserna. Från hotellet till bussen. Från bussen till shoppingen. Då kan det vara bra med lite tips längs vägen.

Besök

Aktuellt

#TB till eventen Kul i juli

#TB till eventen Kul i juli

Nu har det gått 2 månader sen vi hade kul i juli. Vad skulle du vilja se för event i city nästa sommar? Skicka förslag till Gävle Citys Facebooksida!

Bondens egen marknad

Bondens egen marknad

En klassisk torgmarknad full av spännande dofter som nybakat bröd och färska grönsaker. Bondens egen marknad har ett stort utbud av ekologiska grönsaker. Missa inte! Nu på lördag den 23 september kl. 10-15.

Svanarna är tillbaka

Svanarna är tillbaka

Nu har svanarna anlänt igen för att sprida lite ljus i höstmörkret tills första snön faller, då är det dags för vinterbelysningarna att inta sin plats. Här hittar du de 3 svanparen i Gavleån: Utanför Elite Grand hotell, utanför biblioteket och utanför Berggrenska gården.

Internationella matmarknaden

Internationella matmarknaden

Stortorget fylls av mat den 4-7 oktober när The International Street Market besöker Gävle för tredje året i rad. Missa inte all god mat och alla härliga delikatesser som erbjuds! Marknaden följer butikernas öppettider.

Ny busstabell

Ny busstabell

Du vet väl om att du lätt tar bussen in till City. Att alla stadsbussar dessutom drivs av fossilfritt bränsle gör resan ännu härligare. Från och med idag gäller den nya tabellen. Hitta tabeller här