Ditt City

Ditt City

I Gävle city hittar du 210 butiker, caféer och restauranger. Det stora utbudet och de olika stilarna gör att du lätt kan hitta det du gillar och det som gör att du betraktar Gävle city som ditt.

Ditt City

Aktuellt

#TB till eventen Kul i juli

#TB till eventen Kul i juli

Nu har det gått 2 månader sen vi hade kul i juli. Vad skulle du vilja se för event i city nästa sommar? Skicka förslag till Gävle Citys Facebooksida!

Bondens egen marknad

Bondens egen marknad

En klassisk torgmarknad full av spännande dofter som nybakat bröd och färska grönsaker. Bondens egen marknad har ett stort utbud av ekologiska grönsaker. Missa inte! Nu på lördag den 23 september kl. 10-15.

Svanarna är tillbaka

Svanarna är tillbaka

Nu har svanarna anlänt igen för att sprida lite ljus i höstmörkret tills första snön faller, då är det dags för vinterbelysningarna att inta sin plats. Här hittar du de 3 svanparen i Gavleån: Utanför Elite Grand hotell, utanför biblioteket och utanför Berggrenska gården.

Internationella matmarknaden

Internationella matmarknaden

Stortorget fylls av mat den 4-7 oktober när The International Street Market besöker Gävle för tredje året i rad. Missa inte all god mat och alla härliga delikatesser som erbjuds! Marknaden följer butikernas öppettider.

Gävle Pride #Kärlekenbörjarigävle

Gävle Pride #Kärlekenbörjarigävle

17-20 augusti arrangeras Gävles Pride vecka. Det är föreningen Gävle Pride som tillsammans med ett flertal ideella organisationer fyller dessa fyra dagar med över sextio olika inslag i form av seminarier, panelsamtal, framträdanden, workshops med mera. Självklart garanteras stor mångfald! För hela programmet klicka här Alla hälsas varmt välkomna till ett smörgåsbord av folkbildning och … Läs mer