Nattliv i city

Nattliv i city

Gillar du att sitta stilla och sippa på en god drink eller rocka loss på dansgolvet? I Gävle city finns möjlighet till både och. Här finns många barer för stora och små sällskap och flera nattklubbar där dansgolven pulserar. De flesta ställen har öppet till klockan 02.00.

Nattliv & Nöje

Aktuellt

Hälsingejul – en julkonsert i folkton.

Hälsingejul – en julkonsert i folkton.

Den 3 december på Centralteatern här i Gävle! Programmet består av våra vackraste och mest älskade svenska julsånger i möte med fantastiska musikanter och lokala körer.

#TB Bygga Bock eventet

#TB Bygga Bock eventet

Imorgon är det två veckor sedan vi knöt Gävlebockens halmknutar. Grattis till de 10 som vann en mjukisbock i motiveringstävlingen! Har du lust att tycka till om eventet? Vad var det roligaste tycker du, och vad bör vi behålla till nästa år? Skicka gärna iväg ett meddelande till oss på Facebook!

Gävle Pride #Kärlekenbörjarigävle

Gävle Pride #Kärlekenbörjarigävle

17-20 augusti arrangeras Gävles Pride vecka. Det är föreningen Gävle Pride som tillsammans med ett flertal ideella organisationer fyller dessa fyra dagar med över sextio olika inslag i form av seminarier, panelsamtal, framträdanden, workshops med mera. Självklart garanteras stor mångfald! För hela programmet klicka här Alla hälsas varmt välkomna till ett smörgåsbord av folkbildning och … Läs mer

Gävle Stadsfest

Gävle Stadsfest

GÄVLE STADSFEST EN GRATIS FESTIVAL FÖR ALLA Stadsfest mitt i city för hela familjen från ons 9 Aug – Lörd 12 Augusti 2017 Stadsfesten gästas av artister på scen Samir & Viktor, Sean banan , Rydell & Quick och många fler alla konserter är det fri entré. Gävle firar 100.000 invånare med 100% firashow och … Läs mer