Alla Hjärtans Dag i Gävle City!

En dag i kärlekens tecken är på ingång och varför inte fira det stort! I City finns oändliga aktiviteter att ta med sina nära och kära på. Allt ifrån restaurangbesök och dryckesprovningar till något så enkelt som en fika. Här nedan finner man olika förslag till aktiviteter för 14 februari.

Varför inte göra en heldag av det och börja dagen med shopping i Gallerian Nian eller Flanör som öppnar klockan 10:00. Eller i någon utav alla butikerna längs gatorna; Stortorget, Drottninggatan östra, Nygatan, Söder och Rådhustorget. HÄR finner man en lista på butikerna samt man kan klicka sig vidare till deras öppettider.

En romantisk fika passar väl perfekt en dag som denna. Konditori Lido och Bodins uppe på Söder och Centralbageriet vid Stortorget och centralstationen har magiska alternativ, både lunch och fika!

Gör man som de flesta Gävlebor denna dag så kanske man slutar jobbet framåt eftermiddagen. Då finns perfekta middagsalternativ att välja mellan. HÄR finns en lista över dessa!

Söders Källa anordnar också denna kväll en dryckesprovning i Champagnens tecken!

Tips! En perfekt gåva till någon man tycker om är Gävlecity presentkort! Det går att köpa i Gallerian Nian, Flanör och hos Coop Hallen på Söder.

Välkommen till Gävlecity för en utan tvekan lyckad Alla Hjärtans Dag!