Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klassisk vinprovning

Klassisk vinprovning

449 kr per person.

 

Varför inte överraska din älskling med en dejtkväll utöver det vanliga? Välkommen till en vinprovning på Elite Grand Hotel i centrala Gävle! Vare sig du tar med någon eller kommer själv, är du garanterad en härlig kväll i gott sällskap.
Vinet har en lång och komplex historia som sträcker sig längre tillbaka i tiden än de flesta av oss vet – till och med innan Kristus tid. Det finns mycket att utforska och lära sig mer om. Ett bra ställe att börja på är en av våra provningar där du blir guidad genom denna historia av en av våra professionella sommelierer. Tyvärr är två timmar alldeles för kort för att lära sig allt, men det är en bra start! Sedan är du självklart välkommen tillbaka på fler provningar!
 
Utöver historia så får du så klart också smaka på viner som är speciellt utvalda för kvällen av din sommelier, tillsammans med goda tilltugg som till exempel lakrits, ost och choklad. Det blir många spännande och goda smakkombinationer under denna afton. Du får även goda råd längs vägen för hur du kan fortsätta denna smakresa på egen hand även efter att provningen är över. Passa på att notera hur du bäst kombinerar ditt vin med både mat och dessert.

Detaljer

Datum:
20 mars
Tid:
19:00
Evenemang Kategori: