Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ost och ölprovning

Ost och ölprovning

 

499 kr per person

Anmäl er här: https://taysta.se/provningar/olprovning/gavle

 

Ta med en god vän och häng med på en ölprovning i det moderna Elite Grand Hotel i centrala Gävle. Tillsammans med andra ölälskare kommer du att få provsmaka noga utvalda öltyper och upptäcka spännande smakkombinationer.

En dryck vars mångsidighet är ungefär lika stor som dess popularitet, ja just det – ölet. Ölet har utvecklats en hel del sedan det tidigaste ölreceptet skrevs ner 5000 f.Kr. och är idag en av dem mest populära dryckerna, slaget endast av vatten och te.

Det är inte så konstigt när det idag finns så många olika varianter att det nästan garanterat finns en smak för alla. Dessutom kommer det ständigt ut nya ölsmaker, med andra ord så finns det nästan ingen gräns för hur många olika sorter som man kan prova.

Om du känner att du inte riktigt vet var du ska börja så är en provning hos oss en bra start. Här kan du doppa tårna i ölets värld under vägledning av en av våra kunniga ölmästare som dessutom kommer att lära dig hur du kan ta det här vidare och fortsätta din smakrika resa även efter provningens slut.

Provningen pågår i ca 1,5 – 2 timmar och du är garanterad en intressant kväll eller eftermiddag med gott sällskap i en härlig atmosfär. Välkommen!

 

Detaljer

Datum:
3 april
Tid:
19:00
Evenemang Kategori: