Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

The Great Electric Day

Välkommen att titta, prata och prova på det senaste inom hållbara transporter och energilösningar! Utställning av nya elfordon av alla de slag. Provkör en elbil för första gången eller lyssna det senaste inom omställningen av transporter.

 

The Great Electric Day är en dag i elens tecken! Tillsammans med försäljare i Gävle, Sandviken och runtom visar vi upp det senaste när det gäller elfordon och moderna energilösningar.

Välkommen att titta, prata och prova på det senaste inom hållbara transporter och energilösningar! Utställning av nya elfordon av alla de slag. Provkör en elbil för första gången eller lyssna till något av det senaste inom omställningen till hållbara transporter.

The Great Electric Day startades av två entusiaster med samma mål. Att skynda på omställningen till hållbara transporter och framtida energilösningar.

Efter the First Edition av The Great Electric Day i Östersund 2021, kan vi bara konstatera att det blev en succé och vi kommer genomföra eventet i fler städer många år framöver. I samarbete med Gävle kommun har nu turen kommit till Gävle!

Under två dagar kommer du att få en titt på hur framtiden kommer att se ut, prova hur det funkar med elbil, att ladda och inte minst – känna den svårslagna känslan av att köra en elbil för första gången!

Dag ett består äger rum på Högbo bruk och består av föreläsningar diskussioner om omställning, transporter och elektrifiering
Dag två är en utställning för alla på Stortorget i Gävle med provsittning, provkörning och ett program från scenen.

Detaljer

Datum:
21 maj
Tid:
09:00 - 19:00
Evenemang Kategori: