Gävle Citys egen Personal Shopper, perfekt present till mors dag!

”Jag har så mycket kläder men inget att ha på mig” är en vanlig kommentar. Kanske känner du igen dig. Fördelarna att anlita en personal shopper är flera.

Kanske gillar du att vara effektiv, få koll på säsongens modemåsten och köpa säsongens garderob vid ett tillfälle. Eller kanske har du fått nytt jobb och vill skruva till din stil och ta de första stegen till din personliga drömgarderob. Att ha kläder i din garderob som du faktiskt använder är också långsiktigt hållbart och bra för miljön.

Anna Höglund har arbetat inom modebranschen i ca 20 år och har ett brinnande intresse för kläder och inredning.

Hon har hjälpt många kunder att hitta rätt då hon jobbat som butikschef i flera av Gävles klädbutiker. Det viktigaste enligt Anna själv är att man ska känna sig bekväm i sin stil.

Samtidigt är det härligt att få överraska och få en kund att prova något som de aldrig skulle valt själv. Hon värnar om att shoppa lokalt och kommer guida runt bland butikerna i Gävle City.

Boka vår personal shopper

personalshopper@gavlecity.se och en egen stilrådgivare som hjälper dig hitta dina plagg bland alla 30 klädesbutiker och med över 200 varumärken som Gävle City har att erbjuda.

  1. Ni kommer överens om en tid som passar.
  2. Du får svara på ett litet frågeformulär, det gör att Anna kan förbereda shoppingen på bästa sätt.
  3. När ni ses startar ni med en behovsanalys över en kopp kaffe.
  4. Ni besöker sedan utvalda butiker i Gävle City.

Pris: 1 400 kr för två timmars stilrådgivning

Tips: Finns även att köpa och ge bort som present.

#gävlecity #gävlefashion #shoppalokalt