Här är företagen som levererar hem till dej!

Klicka på företagens namn

så kommer du till WEB-shoppar!


Apoteket Drottninggatan: Från och med den 15/10 kommer vi Apoteket kör hemleveranser ut till kund tillsammans med transportören Bring och Gävle Taxi. Välj hemleverans kväll i kassan på Apoteket.se innan kl. 16.00 och få hemleverans sammadag mellan 17.00-22.00.

Ascot: Vi har hemleverans. Ring så kommer vi 026-187060. Ni kan även boka butiken själva om ni är oroliga.

Basta: Vi har gratis hemkörning via Wolt.

Berglövs Skor: Vi erbjuder Hemleverans och Hemprovning av flera modeller och storlekar. Vi tar med det som kunden önskar.

Brixx:www.brixx.nu kan du se hela vårt butikssortiment och handla direkt från soffan. Du väljer själv om du vill ha leverans till närmsta postombud eller om du vill hämta säkert och utan trängsel i butiken. Betalar gör du smidigt med Klarna checkout!

Bro Burger Bar: Vi har hemleverans via Wolt

Bryntes Optik: Vi levererar hem till kunden.

Cervera: Ring 026-66 11 22 eller maila gavle@cervera.se din beställning – gratis leverans till din dörr. 

Coop Söder: Vi har hemleverans samt hämta i butik.

Dinsko: Vi har en hemsida där man kan få hemleverans.

Diiza: Vi skickar med post , och tar swish . Man kan även boka tid i butiken om man vill vara själv . Vi erbjuder även gratis uppläggning  Vid köp av byxor .

Dressmann: Vi har fri hemleverans på alla ordrar från webshopen och det som Gävleborna klickar hem hemifrån gynnar vår Gävlebutik.

Döner Kebab: Vi har hemkörning via både Wolt och Foodora.

Elon Ljud&Bild:Vi kör hemleverans samt installationer på allt inom hemelektronik. 

Elon Söder: Vi kör både hemleverans och installation hos kund. Tar emot order på telefon 026-60 14 10 och mail så att våra kunder slipper besöka butiken om de känner sig oroliga. gavle.city@elon.se

Espresso House: Vi har hemleverans via Wolt.

Fico: Vi har hemleverans inom Gävle. Kontakta oss i butiken 026-108050. Vi skickar också till hela landet, fraktkostnad tillkommer. Vill man vara ensam i butiken så går det att boka privat shopping på morgonen och kvällen.

Forsbergsblommor: Vi har hemleverans. Ring 026-125636 så kan ni swisha eller beställ från våran hemsida forsbergsblommor.se

Frisörerna på Gården: Vi har hemleverans av produkter. Vi erbjuder även klippning hemma för dom i riskgrupp ring 026-133392.

Gefle Chocolaterie: Vi har hemleverans i mån av tid, kontakta oss för pris. Alternativt ring oss på 026-51 33 80 för avhämtning i butiken på Nygatan 40.

Hälsokraft: Vi har hemleverans inom Gävle och postar till våra kunder som bor utanför. Ni kan även ringa innan för rådgivning så plockar vi ihop i påse som ni eller er anhörig kan hämta i butik. Ring :026-12 83 33 eller maila: gavle@halsokraft.se

Jack&Jones: Vi har hemleverans. Beställ via instagram @jackandjones_gavle.

Jeansbolaget Gävle: Vi har hemleverans till dörren inom (Centrala Gävle) vid köp av minst 500:-.
Men skulle du/ni bo lite längre ifrån så försöker vi titta på en lösning.
Vi tar Swish & kommer vara tillmötes på privatmeddelande via instagram & telefon 026-141111.

Kahls The & Kaffehandel: Vi har hemleverans.

Kalas & Co: Vi har hemleverans inom Gävle. 50kr. Ballonger, fest, present… Tveka inte! Ring 070-5252718 så fixar vi.

Klockmaster Gävle: Vi har hemleverans. Ring 026-120214 eller maila gavle@klockmaster.com så löser vi det.

Konditori Lido: Vid köp över 300 kr så bjuder vi på leverans inom Gävle. På tisdagar & torsdagar bjuder vi på leveransen inom Gävle plus 10% på tårtor & smörgåstårtor. Leverans Mån – fre kl 9-14. Bokning senast kl 14 dagen innan.

Ohlssons tyger: Vi har hemleverans via vår webbshop ohlssonstyger.se

O’Learys: Vi har hemleverans via Foodora.

Popp i Topp: Vi har en webshop och använder Postnord som leverantör. Men ordnar gärna med hemleverans inom Gävles gränser. Gör beställning enklast på telefon vid önskan om hemleverans. Samt att vi tänker börja med besök i hemmet för perukkunder, ringa för mer info och bokning.

Raoul Herrmode: Vi kan ordna med hemleverans inom Gävle vid köp över 500 kronor. Stora delar av vårat sortiment kan ses på www.raoul.se

Rosmarin Hudvård: Vi kan leverera varor hem till kunden, inom Gävleområdet. Vi har även möjlighet att utföra behandlingar i ett behandlingsrum med egen ingång från baksidan, för personer som inte vill passera butiken. Vi tar även swishbetalning.

Sivi: Vi har hemleverans. Ni kan även boka butiken själv om ni är oroliga, ring då till butiken 026-183132.

Stass: Du kan handla större delen av vårt sortiment i vår webshop och få det hem till dörren. Besök www.stassonline.com. Vi erbjuder ett större sortiment i butik där du även kan boka tid för ett lugnare shopping tillfälle. Kontakta oss på 026 14 20 20 butik@stassgavle.se 

Stjärnurmakarna: Vi levererar hem till er. Ni nå oss på ett direktnummer 0761835894. Annars är numret till butiken 026684950.gavle.city@stjarnurmakarna.se

Stuff 4 Kids:Vi har en hemsida där man kan få hemleverans.

Subway Söder: Vi har hemleverans.

Sybutiken Pastellen: Vi kan erbjuda hemleverans fritt inom Gävle och Valbo.

Söders Källa: Vi erbjuder hemkörning på lunch 11-12, gäller endast torsdag-fredag inom centrala Gävle. (50kr i hemkörningsavgift tillkommer.) Ring eller maila in er beställning samma dag. matochdryck@soderskalla.se 026-613800

Tricom:Vi erbjuder hemleverans på beställningar och service, ring oss på 026 12 12 20 och så löser vi!

Veromoda:Vi har hemleverans. Ring oss eller beställ via instagram @veromodagavle. Tlf: 026-143214

Waynes Norra Kungsg. 5 : Vi har catering och utkörning samt 20% rabatt på take away.

Åhléns: På ahlens.se finns möjlighet att välja hemleverans.