Sean Banan singnerar i Flanör Gallerian!

15.00 på Lördag finns Sean Banan i Flanör gallerian för signering (Meet and Greet)

Missa inte honom live på Scenen Lördag 12.00 och Superhjältar-loppet som startar 14.00 med lite uppvärmning på Stortorget.

⭐️Superhjälteloppet⭐️
Lördag 14:00
Ett lopp där alla är vinnare!

Alla som deltar måste vara utklädda till sin Superhjälte!
Varje barn som springer måste minst ha med sig 1 vuxen!
Så Mamma och pappa dags att visa barnen hur det ser ut!

– Ingen anmälan
– Ingen kostnad
– ALLA måste vara utklädda

Tänk på att barn gör inte som vi säger, barn gör som vi gör! // Sean Banan

Under namnet Sean Banan inledde Simadi sin musikkarriär med den humoristiska singeln ”Skaka rumpa”, släppt digitalt den 16 juni 2010 efter att ha fått ett skivkontrakt med Raw Comedy på Sony Music i maj 2010. ”Skaka rumpa” var tillfälligt den mest spelade låten på Spotify under sommaren 2010 och nådde som högst en åttonde placering på den svenska singellistan. Den 10 oktober 2010 släpptes ”Puss puss”, tillsammans med en musikvideo exklusivt på Aftonbladets webbplats. Den uppnådde plats 54 på den svenska singellistan. I slutet av november 2010 släpptes ytterligare en ny singel med en jullåt, ”Gott nytt jul”. ”Gott nytt jul” låg under december 2010 etta på den svenska Spotify-topplistan. I juni 2011 släpptes ”Händer i luft”,

Som Sean Banan tävlade Simadi i Melodifestivalen 2012 med låten Sean den förste Banan. Han framförde låten under första deltävlingen i Växjö och gick vidare till ’Andra chansen’. Låten gick inte vidare till finalen. Sean den förste Banan är också titeln på Sean Banans debutalbum som utgavs av Sony den 27 februari. Trots negativa recensioner nådde albumet en tredje plats på den svenska albumlistan under en vecka.

Han deltog även i Melodifestivalen 2013, då med bidraget ”Copacabanana” som han skrivit tillsammans med Ola Lindholm, Hans Blomberg och Joakim Larsson. Låten gick direkt till final där den slutade som sexa. I den andra deltävlingen av Melodifestivalen 2014 var Sean med i mellanakten och sjöng en discoversion av Herreys Diggi loo diggi ley.

2016 släpptes låten Gamerz.