Södershopping samt höstmarknad i Söderbacken!

Lördag 29 september bjuder mysiga Söder in till en härlig shoppingdag! Butikerna på Söder har extra-öppet mellan 10:00-15:00.

Njut av shopping med exklusiva erbjudanden, en god fika eller mat eller kom och tävla med oss i Citytältet. Alla som handlar för 300kr eller mer hos butikerna på Söder har chans att visa sitt kvitto hos oss i tältet och tävla om fina priser från våra butiker. Delta även i tävlingen ”Vem jobbar var?” där du ska para ihop rätt person med rätt butik, här har du chans att vinna ett presentkort som gäller i 120 butiker runt om i Gävlecity!

På Södermalmstorg anordnar även Söders Källa en mysig höstmarknad fylld med mat och möjlighet att ”Smaka på Söders Källa”. De pratar mat, lagar mat, visar och erbjuder smakprover. Deras fokus ligger på svinn och kl 13:00 hålls föreläsningen ”Det medvetna köket”. Matvärden är på plats under hela dagen.

”Smaka på Söders Källa” är igång mellan 12:00-17:00.

Så välkommen upp och upptäck härliga Söder med deras mysiga och personliga butiker, caféer och restauranger.  Vem vet, kanske man hittar sitt nya favoritställe att spendera sin fritid på!

Följ Gävlecity på Instagram och Facebook för mer detaljerad information och live-uppdateringar