Systrarna Erenlöf fyller 2 år och firar med massor av erbjudanden!

Den 25 april 2016 slog systrarna Erenlöf upp dörrarna för deras butik på Drottninggatan 25. Butiken har utvecklas sen dess och består idag av många olika märken som de uppdaterar och ökar hela tiden.
Sortimentet är brett och här hittar du mycket inom ljus och doft, ljusstakar, dekoration, krukor och vaser, barn, köket och även tavlor. Är man en erfaren inredningsfantast stormtrivs man här! Systrarna Erenlöf är även en perfekt presentbutik.
De har varumärken som: DBKD, Cult Design, Eldstickan, Solstickan, Olsson och Jensen, Jellycat, ByON och många många fler!
Butiken har även en välorganiserad hemsida med webbshop. Man kan även gå under fliken ”homestyling” där de erbjuder styling av ditt hem i samband med försäljning.
Nu fyller butiken hela 2 år och det firas med ett flera dagars långt kalas! Från onsdag 25/4 till lördag 28/4 fylls butiken med olika erbjudanden, goodiebags och massor av tävlingar i samarbete med deras leverantörer. Under någon av dagarna kommer även en frisör från Karlavägen 21 finnas. Erbjudanden i webbshoppen kommer även att dyka upp!
För mer information om butiken och sortiment besök deras hemsida! Där hittar man även sociala medier värt att följa för att inte missa någonting om firandet.