Viktigt samarbete med Matakuten!

Under juletider kan det vara extra tufft för många familjer när pengarna helt enkelt inte räcker till. Därför är vi glada att runt om i Gävle City pågår olika välgörenhets-initiativ för att gynna dessa familjer. Tidigare i veckan anordnades Klappakuten i Flanör tillsammans med Mitt Media och nu har även Söders Under, Clarion Hotel Winn och Elite Grand hotel en varsin paket-insamling. Gör en god gärning och lämna ditt paket hos någon av aktörerna!

Söders under God Jul Syster är insamlingen som vänder sig till de kvinnor som har det svårt ställt i vårt samhälle. Deras tanke var, hur kan vi tillsammans med kunder göra något för de kvinnor som har det svårt. Såhär i kommande juletider vill Söders Under göra något lokalt & fint för dem. Man kan därför lämna in ett paket på Söders Under. Det behöver absolut inte vara köpt i butiken men innehållet ska vara riktat till en kvinna. Det kan t.ex vara ett kit med schampo & balsam eller te & kanske en tekopp. Lämnar man något med storlek t.ex en tröja, skriv ”tröja M” på paketet. Lämna din gåva senast onsdag 19 dec.

 

Elite Grand HotelJulklappsinsamling 2018. Elite samlar in julklappar för att sedan dela ut dessa till utsatta barn i Gävle. Gå in till hotellets reception och hämta en lapp från en av granarna. På lappen finns info om vilken typ av julklapp du kan bidra med, till exempel ålder eller önskning. Köp sedan en julklapp mellan 50-500 kr och lämna den inslagen till receptionen igen. Tänk på att inte slå in julklappen i julpapper då många barn inte firar jul. Sedan delas ditt paket ut till någon behövande. Sista dagen för inlämning är 17 december.

Clarion Hotel Winn Ensam gran söker julklappar! Varje år samlar Clarion Hotel in julklappar och donationer till människor i samhället som förtjänar lite extra uppmärksamhet. Köp en julklapp, markera den med ålder och kön och lägg den under julgranen. Eller köp ett julkort för 50kr.
För varje gåva skänker Clarion Hotel Winn 10 kr till UNICEF.

 

Alla dessa insamlingar sker i samarbete med Matakuten i Gävle.