Vinnaren är…

Årets Butik

En framgångsrik fysisk butik, kedja eller privatägd, med sortiment, utformning och service som uppskattas av Gävleborna. Följer med i utvecklingen, levererar goda kunskaper och inspirerar.

Vinnaren är…

Systrarna Erenlöf


Årets Säljare

Drivs av att överträffa Gävlebornas förväntningar, är ett föredöme i branschen inom personlig service och kompetens. Har ett engagemang som smittar kunderna och bidrar till företagets utveckling.

Vinnaren är…

Christian Thunberg


Årets Hår/Skönhet

En framgångsrik salong där kunden får ett personligt bemötande. Kompetens, serviceutbud och utformning uppskattas av kunderna med ett resultat som får Gävleborna att komma tillbaka.

Vinnaren är…

Belle


Årets Café

Ett café som bjuder på hög nivå inom alla delar som utgöra en caféupplevelse. Brett utbud, genomarbetade produkter, service och miljö som uppskattas av Gävleborna. En riktig fikaoas.

Vinnaren är…

Konditori Lido


Årets Restaurang

Skapar en helhetsupplevelse där mat och möte smälter samman. Allt kryddat med personlig service, kunskap och en god portion ambition. Mat som överraskar i atmosfär som uppskattas av Gävleborna.

Vinnaren är…

Erlandssons


Årets Marknadsförare

Ett företag som har en genomtänkt strategi när det gäller marknadsföring i flera olika mediakanaler. Här jobbar företaget med kampanjer som riktar sig till rätt målgrupp, i rätt kanal, vid rätt tidpunkt.

Vinnaren är…

Systrarna Erenlöf