VIPKVÄLL 31 maj

Välkommen på VIPKVÄLL i City 31 maj kl 17-21. Låt dig inspireras av sommarens nyheter och de senaste trenderna.

Kvällen bjuder på inspiration, tävlingar, musik, styling och såklart fina erbjudanden.

Torsdag 31 maj kl 16.00 släpper vi butikernas erbjudanden kvällen.

Låt dig inspireras av sommarens nyheter och de senaste trenderna. Kvällen bjuder på inspiration, tävlingar, musik, styling och såklart fina erbjudanden.

Kvällen startar kl 17, och håller extraöppet till 21.00. Redan kl 15 kan du besöka Söderbacken där butikerna på Söder inspirerar med modevisning utanför Bodins Bageri, njut med en glass i handen eller varför inte något nybakat med en kaffe till?

Ta med en vän och njut av vimlet i City. Missa inte en kväll med shopping varvat med god mat och fika. Handla för 500kr och ta chansen att delta i utlottningen på Stortorget och östra Drottninggatan under kvällen. Där träffar ni även DJ Malin Hedman, mingla med The Dome, Actic och Platina Produktion och delta i deras tävlingar för kvällen. Låt dig bli stylad av elever från stylistprogrammet på Realgymnasiet och få stilsäkra tips inför sommaren. Ät god mat från Bro Burgers foodtruck mitt på Stortorget. Efter Drottninggatan inspireras du av butikerna med härlig musik från kvällens trubadur, njut av dryck med tilltugg och delta i tävlingar med chans att vinna fina gåvor.

Besök Gallerian Nian för shopping, njut av lite bubbel i deras lounge, prova choklad från en chokladexpert. Vidare till Flanör Gallerian för ett glas bubbel, shoppa i deras härliga utbud av butiker och unna dig en behandling hos Plusgymnasiet som håller till på övre plan.

 

KVÄLLENS TÄVLINGAR

Shoppa och vinn – när du totalt handlat för minst 500kr under kvällen, visa dina kvitton i citytälten på Stortorget eller östra Drottninggatan. Tipsa om ditt bästa smultronställe i Gävle City och ta chansen att vinna priser med ett totalt värde på 10 000kr från Clarion Winn Hotel, The Dome, Actic, Cervera, Brasseri Absint, Lisas Blommor, Cotton & Steel, Systrarna Erenlöf och Gävle City.

VIP fotografering – fota din bästa ”vip-tolkning” längst vår fotovägg på Stortorget, tävla om porträtt fotografering hos Platina Produktions samt 1000 kr i presentkort från Gävle City.

Selfietävling – Foto dig i vår selfieram vid citytältet på östra Drottninggatan. Publicera bilden på din instagram med hashtag #vipkväll2018 #gävlecity och motivera varför just du ska vinna, så är du med och tävlar om 1000kr i presentkort från Gävle City.

 

Läs mer om kvällen här: Gävle City

Varmt välkommen på VIPKVÄLL i City.

#vipkväll2018 #gävlecity #shoppalokalt