Besök Gävle City

Besök Gävle City

Oavsett om du är här på besök som turist eller Gävlebo ska det vara lätt att hitta och ta sig mellan platserna. Från hotellet till bussen. Från bussen till shoppingen. Då kan det vara bra med lite tips längs vägen.

Besök

Aktuellt

Storslagen Fashionshow i City!

Storslagen Fashionshow i City!

Äntligen är det dags att presentera årets Fashionshow! Gävle Citysamverkan arrangerar denna fantastiska kväll tillsammans med ett flertal butiker och företag i City. Kl 19.00 den 11 oktober slår upp dörrarna på Gävle Teater.

Kulturhöst i City!

Kulturhöst i City!

Med hösten kommer massor av spännande program från våra olika kulturhus, här nedan finner man massor av exempel! Hösten på Gävle Teater kommer minst sagt vara fullspäckad! Under hela hösten och vintern finner vi olika föreställning som:

Å-draget 2018

Å-draget 2018

Å-draget är på ingång i Gävle! Mellan 31 augusti och 2 september pågår massor av aktiviteter runt Gavleån! Några exempel på aktiviteter:

Stuff4kids utökar sina öppettider!

Stuff4kids utökar sina öppettider!

Längs med Drottninggatan hittar man snabbt butiken Stuff4kids. De slog upp dörrarna 2009 med målet att skapa en välsorterad butik för alla med barn, där man inte bara kan köpa barnkläder utan även presenter och leksaker. Catrin som driver företaget jobbar tillsammans

Oskar Linnros till Furuvik

Oskar Linnros till Furuvik

Musiksommaren i Furuvik lider nu mot sitt slut och den sista konserten för i år är Oskar Linnros. Oskar intar Stora Scen lördagen den 25 augusti kl 20.00. Under 2017 släppte han sitt hyllade album i tre delar för att i november presentera albumet i sin helhet.