Besök Gävle City

Besök Gävle City

Oavsett om du är här på besök som turist eller Gävlebo ska det vara lätt att hitta och ta sig mellan platserna. Från hotellet till bussen. Från bussen till shoppingen. Då kan det vara bra med lite tips längs vägen.

Besök

Aktuellt

Nu lanserar Cotton & Steel sin webshop

Nu lanserar Cotton & Steel sin webshop

Den unika livsstilsbutiken Cotton & Steel hittar du efter Östra Drottninggatan i City, som i somras firade 2 år. Här hittar du handplockade produkter av Petra, ägaren själv, som verkligen lyckats skapa en unik butik för Gävle. Butiken har möbler, inredning, accessoarer, skor, kläder, dom perfekta gå-bort-presenterna och det lilla extra för hemmet.

Julmarknad Gävle City 1-2 december

Julmarknad Gävle City 1-2 december

Planeringen för Gävle Citys årliga julmarknad är igång för fullt och flera platser är redan bokade. Julmarknaden växer för varje år och därför flyttas marknaden i år till Rådhustorget och utökas till två dagars marknad. Vill du delta vid julmarknaden? Kontakta oss!

Realgymnasiet – vilka möjligheter!

Realgymnasiet – vilka möjligheter!

Som de flesta kanske vet ligger Realgymnasiet efter Drottninggatan i Gävle. Där hittar man flera utbildningar så som; frisör, djurvård, natur & äventyr, estet-media, stylist, IT och många fler! Under en tid har skyltfönstren

Biljetter till FASHION SHOW

Biljetter till FASHION SHOW

Biljetterna till Gävle City FASHION SHOW! Köp den redan idag hos våra återförsäljare: Make Up Store, Söders Under och Systrarna Erenlöf. Den 11/10 välkomnar vi er till Gävle Teater för höstens Fashion show med start kl 19.00 där vi njuter av underhållning, snittar och alkoholfritt bubbel.

Storslagen Fashionshow i City!

Storslagen Fashionshow i City!

Äntligen är det dags att presentera årets Fashionshow! Gävle Citysamverkan arrangerar denna fantastiska kväll tillsammans med ett flertal butiker och företag i City. Kl 19.00 den 11 oktober slår upp dörrarna på Gävle Teater.