Besök Gävle City

Besök Gävle City

Oavsett om du är här på besök som turist eller Gävlebo ska det vara lätt att hitta och ta sig mellan platserna. Från hotellet till bussen. Från bussen till shoppingen. Då kan det vara bra med lite tips längs vägen.

Besök

Aktuellt

Julkul i City 15 december

Julkul i City 15 december

Välkommen på julshopping i december! City har ett brett utbud av butiker, restauranger och fik. Gävle City sprider en extra julstämning för våra besökare under helgerna i december. Den 15 december mellan kl 12.00-17.00 kan du njuta av juldelikatesser på Stortorget!

Klappakuten – hjälp oss hjälpa andra

Klappakuten – hjälp oss hjälpa andra

Det är återigen dags för succén – Klappakuten! Förra året samlades det in 2200 julklappar och 100 000kr för att sedan kunna dela ut nästintill 650 matkassar till familjer som annars inte har ekonomin att köpa egen mat eller julklappar. Mitt media fortsätter samarbetet med Matakuten och Basket Brigade även i år, tillsammans med övriga … Läs mer

Vintermässa med UF – företag

Vintermässa med UF – företag

Välkommen på vintermässa! Den 6 dec kl 11- 17 visar Borgarskolans UF- företag upp sina produkter i Flanör Gallerian, plan 2. Ett bra tillfälle att träffa duktiga UF-elever och ta del av deras erbjudanden. Passa på att handla några julklappar av eleverna.

Luciakröning hos Söders Källa

Luciakröning hos Söders Källa

Välkommen på glöggprovning och Luciakröning hos Söders Källa. Den 2 dec kl 16-18 bjuder Söders Källa in till glöggprovning med enklare tilltugg för stora och små för endast 100kr. Kl 18.00 öppnas Stora salen upp för adventskonsert med Luciakröning, entré 100kr.

Julen börjar i Gävle

Julen börjar i Gävle

Äntligen närmar vi oss vår stora julhelg som bjuder på många aktiviteter i City. Här finner du information om tider och datum för samtliga aktiviteter kring julgranständning, julmarknaden, Julkul i City samt invigning av Gävlebocken. Välkommen till City och till julen börjar i Gävle.