Besök

Aktuellt

Antikrundan till Gävle!

Antikrundan till Gävle!

I sommar kommer Antikrundan till Gävle för tredje gången. Lilla Gasklockan blir en av de sex platser som får besök av Anne Lundberg och 21 av Sveriges främsta antikexperter under Antikrundans Sverigeturné sommaren 2020. Programmet har tidigare besökt Gävle 1994 och 2012. Sist var det en riktig fullträff med mycket folk som hade både fina … Läs mer

Sportlov i Gävle!

Sportlov i Gävle!

Här hittar ni roliga aktiviteter för sportlovet V.9! Visitgavle.se 210 butikerna och matställen välkomnar dig till city. Shoppa lokalt, ät gott och upplev vår vackra stad.

Julmarknad på Rådhustorget

Julmarknad på Rådhustorget

Julmarknad i City Välkommen till en traditionell julmarknad i city 30/11-1/12. Öppettiderna är:Lördag kl: 12-15.Söndag kl: 12-18Det kommer bjudas på juligt, lokalt och ett och annat lotteri i marknadsstånden. *På söndagen finns även ponnyridning för barnen i Esplanaden. Så besök en stämningsfull julmarknad mitt i city som ”grädde på gröten” mitt i julshoppingen!

Vintermässan 6 december.

Vintermässan 6 december.

Borgarskolan kommer marknadsföra sina UF-produkter. Bra tillfälle att hitta roliga julklappar. Fredag 6 december. Flanör, plan 2.

Vinnaren är…

Vinnaren är…

Årets Butik En framgångsrik fysisk butik, kedja eller privatägd, med sortiment, utformning och service som uppskattas av Gävleborna. Följer med i utvecklingen, levererar goda kunskaper och inspirerar. Vinnaren är… Systrarna Erenlöf Årets Säljare Drivs av att överträffa Gävlebornas förväntningar, är ett föredöme i branschen inom personlig service och kompetens. Har ett engagemang som smittar kunderna … Läs mer