Besök Gävle City

Besök Gävle City

Oavsett om du är här på besök som turist eller Gävlebo ska det vara lätt att hitta och ta sig mellan platserna. Från hotellet till bussen. Från bussen till shoppingen. Då kan det vara bra med lite tips längs vägen.

Besök

Aktuellt

Smokie till Gävle Konserthus

Smokie till Gävle Konserthus

Smokie kommer till Gävle och Konserthuset!  Smokie har producerat hits som ”Living next door to Alice”, ”Needles and pins” och ”Lay back in the arms of someone”. Bandet åker för första gången på länge ut på en omfattande Sverige-turné under

Fashion Market 2019

Fashion Market 2019

Lördag 30/3 kl 10-16 är det äntligen dags för Fashion Market! En trendig loppis fylld med kläder, skor, smycken, väskor och andra accessoarer. Varmt välkommen att fynda nya favoriter på Fashion Market i Flanör Gallerian (plan 2). Vill du sälja? Skicka din anmälan till info@gavlecity.se senast 19/3 med ditt namn och telefonnummer.

Louise Hoffsten till Gävle Konserthus

Louise Hoffsten till Gävle Konserthus

Nu ger sig Louise Hoffsten ut på turné och den 20 februari gästar hon Gävle Konserthus. Louise medverkande i senaste säsongen av Så mycket bättre där hon hyllades för sina svenska klassiker. Louise har en 30årig solokarriär med låtskatter från flera genrer.

Sportlov i Gävle!

Sportlov i Gävle!

Så var det dags för det efterlängtade Sportlovet! Bor man kring Gävle-trakterna kommer här en lista på vad man kan hitta på under dessa dagar. 

Årets företagare i Gävle 2019

Årets företagare i Gävle 2019

Med glädje kan vi presentera att vår Citymedlem Hits For you och Henrik är nominerad till Årets Företagare i Gävle 2019, tillsammans med Jobmeal AB och Fastighets Snabben. Fram till 8 mars kan du enkelt rösta med ett sms med texten FORETAG (mellanslag) förnamnet på den kandidat du vill rösta på, skicka smset till 72072.