Ditt City

Aktuellt

Tillfälliga öppettider Flanör.

Tillfälliga öppettider Flanör.

Utifrån rådande situation som en följd av Coronaviruset förkortar Flanör tillfälligt öppettiderna. De nya öppettiderna börjar gälla från och med 18 mars till 15 april. Obs! Avvikelser från de tillfälliga öppettiderna kan förekomma. Kontakta respektive butik för mer information. Välkomna in till CITY.

Sportlov i Gävle!

Sportlov i Gävle!

Här hittar ni roliga aktiviteter för sportlovet V.9! Visitgavle.se 210 butikerna och matställen välkomnar dig till city. Shoppa lokalt, ät gott och upplev vår vackra stad.

Gävle City-kortet

Gävle City-kortet

Fler och fler företag ansluter sig till Gävle Citys presentkort. Det tycker vi förstås är superroligt. Just nu har vi över 130 företag som tar emot presentkortet. Så gör någon GLAD och köp ett Gävle City-kort. Ett nytt företag som anslöt sig i veckan är Fot och sko Gävle på Söder. På gallerian Nian och … Läs mer

JULGRANSPLUNDRING PÅ NIAN

JULGRANSPLUNDRING PÅ NIAN

Söndag 12 januari kl 12-15 välkomnar vi alla barn till Julgransplundring på Nian (nedre plan).  Vi inleder med godisregn kl 12.00 vid julgranen på nedre plan. Därefter dansar vi ut julen med Grinchen, fikar och pysslar! Dagen avslutas med fiskedamm kl 14.00.  Eventet är kostnadsfritt!

Nyårsfyrverkeri i Gävle

Nyårsfyrverkeri i Gävle

Eje och Kristoffer Berglund bjuder på stort fyrverkeri för hela familjen. Nyårsafton kl 16. Publikplats vid Gasklockorna i Gävle.