Ditt City

Ditt City

I Gävle city hittar du 210 butiker, caféer och restauranger. Det stora utbudet och de olika stilarna gör att du lätt kan hitta det du gillar och det som gör att du betraktar Gävle city som ditt.

Ditt City

Aktuellt

Gävle Fängelsemuseum

Gävle Fängelsemuseum

Blanda kunskap och skoj på sportlovet! Det bästa sättet att möta svensk fängelsehistoria är att uppleva den. Gävle fängelsemuseum anordnar en ”Känn På”-visning under sportlovet. Under visningen får man prova på att vara fångvaktare och fånge.

Gävle Teater 140år!

Gävle Teater 140år!

Gävle Teater är en gästspelsscen där du kan se barnteater, performance, modern dans, cirkus, stand-up, balett, komedier, drama och konserter. Någonting för alla helt enkelt! Så tidigt som 1878 invigdes Gävle Teater och 140 år senare levererar de fortfarande scenkonst från världens alla hörn.

2018 är här!

2018 är här!

Vi önskar er en god fortsättning på det nya året och hoppas ni får ett fantastiskt sådant! Vill ni vara med och göra 2018 i City ännu bättre? Vad tyckte ni om aktiviteterna 2017? Vad var det bästa och vad skulle ni vilja se det här året?   Tyck till genom att mejla till info@gavlecentrumsamverkan. … Läs mer

Vi söker eventansvarig

Vi söker eventansvarig

Nu stärker vi upp vår organisation för att tillsammans med våra aktörer skapa en ännu roligare och mer upplevelserik shoppingdestination och mötesplats. Klicka gärna vidare om detta är intressant eller om du känner någon som skulle passa för uppdraget.

Nyårsfyrverkerier vid Milles Änglar

Nyårsfyrverkerier vid Milles Änglar

Missa inte nyårsfyrverkerierna vid Milles Änglar som hålls kl.16:00 på Nyårsafton i stadsparken/Boulognerskogen. Denna vackra fyrverkeripjäs har blivit en tradition för många Gävlebor.