Service

Service

I Gävle city är det nära till allt du kan tänkas behöva. Tandläkare, hälsocentral, revisor, mäklare, bank, skomakare, kemtvätt, massör, kiropraktor, skräddare, livsmedel, turist center hotell, teater och konserthus.

Service

Aktuellt

#blackfridaygävlecity

#blackfridaygävlecity

Snart är årets största shoppingfredag på ingång! Black Friday närmar sig med stormsteg. Black Friday kommer ursprungligen från USA och infaller fredagen efter deras högtid ”Thanksgiving”. Sverige är såklart inte sena att haka på trenden om denna shoppingdag.

Mood for food UF!

Mood for food UF!

Mood for food är ett UF-företag som verkar fram till våren 2019. De har tagit fram ett förmånshäfte med Gävles restauranger i centrum. Häftet innehåller allt från procentrabatter till 2 för 1-erbjudanden. Häftet har ett beräknat värde på 2000kr och kostar bara 160kr!

Erlandssons utökar sina öppettider!

Erlandssons utökar sina öppettider!

Den 22 november 2017 slog Erlandssons upp portarna vägg i vägg med Helt enkelt som en ny medlem i familjen. Med Gävles längsta bardisk har designer Lena Björklund från I&I skapat en unik atmosfär som är raffinerad och välkomnande samtidigt.

Fängelsemuseets egna kafé – Kafé Kåken!

Fängelsemuseets egna kafé – Kafé Kåken!

På Hamiltongatan 1 finner vi det berömda fängelsemuseet som varit i verksamhet i 17 år. En av Gävles alla stoltheter! Innanför portarna hittar man Kafé Kåken. Här kan du fika i anrik miljö. Kaféet erbjuder kaffe,

Fars Dag i Gävle City

Fars Dag i Gävle City

11 november är det dags att hylla Sveriges alla pappor! Fars Dag är runt hörnet och här nedan hittar man allt man behöver för ett lyckat firande. Längs med Drottninggatan östra hittar vi mycket smått och gott: