Nattliv i city

Nattliv i city

Gillar du att sitta stilla och sippa på en god drink eller rocka loss på dansgolvet? I Gävle city finns möjlighet till både och. Här finns många barer för stora och små sällskap och flera nattklubbar där dansgolven pulserar. De flesta ställen har öppet till klockan 03.00.

Nattliv & Nöje

Aktuellt

Zaitr0s på Stortorget!

Zaitr0s på Stortorget!

Lördagen den 27/7 kl: 12.00 har vi Linus Andersson på besök. Linus, som på nätet går under namnet ”Zaitr0s”, är Sveriges största Fortnite–streamer. Han har 135k följare på Twitch och hans videor på Youtube har spelats över 43 miljoner gånger. Linus kommer att spela 12.00-ca.12.40 efter kommer vi att ha lite frågestund.

Flanör bjuder in till föreläsning!

Flanör bjuder in till föreläsning!

Gävle Talks är en föreläsningsserie med en rad svenska idrottslegender som kommer att äga rum i Flanör Galleria under hösten. Först ut är tennisstjärnan Robin Söderling som kommer till gallerian den 19 september. Söderling har under sin yrkesverksamma tid av livet både besegrat Roger Federer och Rafael Nadal, samt spelat i världens mest prestigefulla tennisturneringar.  … Läs mer

VIP kväll i City!

VIP kväll i City!

Varmt välkommen att inta årets VIP kväll i City! Onsdag 29 maj bjuder vi in alla till Gävle City som vill shoppa loss eller lyxa till det lite extra. Citybutikerna har denna dag extraöppet till 21:00.