Nattliv i city

Nattliv i city

Gillar du att sitta stilla och sippa på en god drink eller rocka loss på dansgolvet? I Gävle city finns möjlighet till både och. Här finns många barer för stora och små sällskap och flera nattklubbar där dansgolven pulserar. De flesta ställen har öppet till klockan 03.00.

Nattliv & Nöje

Aktuellt

Storslagen Fashionshow i City!

Storslagen Fashionshow i City!

Äntligen är det dags att presentera årets Fashionshow! Gävle Citysamverkan arrangerar denna fantastiska kväll tillsammans med ett flertal butiker och företag i City. Kl 19.00 den 11 oktober slår upp dörrarna på Gävle Teater.

Studenternas dag!

Studenternas dag!

29 september är en fullspäckad dag för Gävle. Samtidigt som Söderlördag anordnas uppe i Söderbacken har även Högskolan i Gävle ett happening för att uppmärksamma alla studenter!

Äntligen är det dags för höstgarderoben!

Äntligen är det dags för höstgarderoben!

Nu när september har startat så passar väl inget bättre än att byta ut garderoben mot stickade tröjor, mössor, boots och långbyxor. Eller varför inte göra det mysigare hemma med lite inredning? Hela City är fullt av årets nyheter gällande hösttrender.

International Street Market

International Street Market

För fjärde året i rad besöker ”International street market” åter Gävle City! Den 12-15 september fylls Stortorget med mat från världens alla hörn samt blommor,