Nattliv i city

Nattliv i city

Gillar du att sitta stilla och sippa på en god drink eller rocka loss på dansgolvet? I Gävle city finns möjlighet till både och. Här finns många barer för stora och små sällskap och flera nattklubbar där dansgolven pulserar. De flesta ställen har öppet till klockan 03.00.

Nattliv & Nöje

Aktuellt

Gävle Humorfestival

Gävle Humorfestival

Gasta Comedy Club ställer till med kalas igen på Söders Källa. Den här gången under två fullspäckade heldagar som de kallar Gävle Humorfestival! Fredagen 9 mars kickar igång 18:00 med ”Nu tar vi över Härjedalen!” av Marcus Johansson och Ola Aurell.

Local Heroes, musikgala

Local Heroes, musikgala

Dags att hylla Gästriklands lokala musikliv igen! Denna gång ägs det rum på CC-puben i Gävle, centralplan 3. Tre torsdagskvällar i rad kommer Local Heroes att ställa till med kalas där musik från lokala band och artister kommer uppmärksammas.

Inomhus-SM i Gävle

Inomhus-SM i Gävle

Hela Gävle kokar av sport! Den ständiga sportstämningen som redan finns tack vare hockeyn har nu uppgraderats och till helgen är det dags för inomhus-SM i friidrott! I år har Gefle IF fått äran att anordna hela tävlingen som går av stapeln på lördag och fortsätter på söndagen 17-18 februari.

Dome Adrenaline Zone i Hemsta

Dome Adrenaline Zone i Hemsta

Imorgon smäller det! Gävles nya adrenalin-fyllda arena invigs! På de imponerande 6000kvm finns oändliga möjligheter att leka av sig. På arenan finns trampolinpark, klättring, parkour, skateboard, snowboard, freerunning, film och redigering och mycket mer. Allt som behövs för adrenalin-kickar helt enkelt.