Om Gävle City

Gävle Citysamverkan

Gävle Citysamverkan är en ideell förening som startades 1997. Idag har föreningen 180 medlemsföretag som tillsammans med kommun och fastighetsägare driver bolaget Gävle Citysamverkan Service AB som verkar för att Gävle ska bli en av de främsta kommunerna i Sverige inom stadskärneutveckling. Dagens utveckling kräver samverkan mellan stadens aktörer för att ge goda förutsättningar för utvecklingen av city.

Gävle Citysamverkan driver varumärket Gävle City och webbplatsen gävlecity.se För att stärka stadskärnan har vi också kopplat på en rad produkter som Facebook, Instagram, Presentkort och en variation av händelser och arrangemang. Följ oss här så ses vi ses i city!

Starkare tillsammans

I Gävle City finns över 210 butiker, caféer och restauranger. Därtill tillkommer 100 serviceföretag, museer, bibliotek, torgytor, gröna oaser och spännande gatustråk. Utbudet, mångfalden och de många dimensioner som bara kan upplevas i en stadskärna engagerar och inspirerar.

Mixen är styrkan med city och alla aktörer spelar en viktig del. Gävle City är det som enar oss och här på webbplatsen kommer vi tillsammans med aktörerna i city att berätta om mycket av det som händer och det som finns att upptäcka i Gävle City.

Vi som jobbar

Daniel Swärd, Cityledare/Verksamhetsansvarig
Telefon: 070-685 34 00
E-post: daniel@gavlecity.se

Stina Klaesson, Marknadsansvarig
Telefon: 070-818 37 00
E-post: stina@gavlecity.se

Besöksadress

Gävle Citysamverkan
Do Space
Norra Kungsgatan 1
803 20 Gävle