Brasserie Absint

Brasserie Absint är mer än bara en restaurang!

 

Mitt i hjärtat av staden hittar du hela Gävles vardagsrum där maten är en smakupplevelse för alla sinnen och personalen dina vänner. Njut av en modern brasseriekänsla med internationella influenser anpassad för människor som vill mötas för morgonkaffe, affärslunch, middagsdejt eller en drink i goda vänners sällskap. Du kommer knappt att vilja gå hem, tur att det bara är ett par timmar som skiljer Fredagsfeelingen från lördagsbrunchen. Bienvenue!

Frukost
Unna dig en riktigt bra start på dagen. Gästerna på stadens hotell i Gävle njuter av vår frukostbuffé med ett stort urval av goda och hälsosamma produkter. Även du som inte sover på hotellet är välkommen, kom ihåg att boka bord så vi vet att du kommer. På helgerna är det många som vill njuta av frukostbuffén extra länge, därför kan det bli lite ont om plats under morgonens sista timmar.

Brunch
Under säsong serverar vi vår populära sharing brunch varje lördag kl.12:00-15:00. Slå dig ner runt bordet med nära och kära för att njuta av gemenskapen som riktigt god mat bjuder in till. Spana gärna in våra menyer på www.brasserieabsint.se om du är nyfiken.

Lunch
Sugen, hungrig eller utsvulten – vare sig du ska på affärslunch eller vill smita från kontoret en stund så ser vi till att du blir mätt och belåten. Ta en promenad genom Gävle City och styr stegen mot Brasserie Absint på Norra Slottsgatan 9. Dagens rätt varierar mellan kött och fisk, varje dag serveras även en sallad och veckans vegetariska rätt. Välj det som faller dig i smaken och njut av en avkopplande lunchstund!

Middag
Vår middagsmeny är baserad på uppdaterade klassiker med flirtiga internationella influenser. Med inspiration från världens alla hörn lagar vi mat av lokala råvaror efter säsong som passar onsdagsmiddagen såväl som fredagens finmiddag.

Du vet väl att du kan avnjuta brasseriets mat hemma? Ring oss för att beställa din middag på +46 26 64 70 33. Välkommen för middag hos oss ofta!

Boka bord
Välkommen att boka bord online: www.brasserieabsint.se