Brasserie Absint

God mat i inspirerande miljö med brasseriekänsla. Välkommen till Clarion Hotel Winn i Gävle.

Brasserie Absint

Det finns restauranger som man går till, äter, och sedan knappt vill gå hem från. Där maten är en upplevelse, personalen inspirerande och atmosfären gör att människor vill umgås. En del kallar det brasseriekänsla. Vi kallar det Brasserie Absint. I den snygga loungen, den eleganta baren och gemytliga restaurangen ser vi människor mötas och inspireras. Morgon, middag och kväll.

Frukost

Börja dagen med en härlig frukostbuffé, med ett stort urval av goda och hälsosamma produkter. Dessutom med många ekologiska alternativ. En bra start på dagen helt enkelt! Lördagar och söndagar är det populärt att mysa till det ordentligt med en riktigt lång och härlig frukost – det kan därför bli lite ont om plats under morgonens sista timmar. För den som önskar lugn och ro rekommenderar vi därför att börja dagen tidigt.

Lunch

Till lunch serverar vi en smakrik buffé med tre olika varmrätter, salladsbuffé samt lite sill och potatis.

Brunch

På lördagar mellan kl. 12.00 – 15.00 dukar vi upp vår goda brunchbuffé i matsalen. En perfekt stund att samla vännerna eller familjen.

Lobbybaren

Har du lite tid över, väntar du på någon eller vill du bara slinka in och hänga en stund? Välkommen till Lobbybaren! Ta en kopp kaffe, ett glas eller en lättare matbit. Får vi lov och fresta med vår Meny Express – Steak minute med Café de Paris-smör och pommes frites för 98 SEK, serveras mellan kl. 14.00 – 16.00.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 026-64 70 33.