Brasserie Absint

Välkommen till Brasserie Absint en del av Clarion Hotel Winn i Gävle.

Brasserie Absint

Brasserie Absint är mer än bara en restaurang. Mitt i hjärtat av Gävle hittar du ditt nya vardagsrum där maten är en upplevelse och personalen dina vänner. En modern brasseriekänsla med internationella influenser för människor att mötas för morgonkaffe, affärslunch, middagsdejt eller en drink i goda vänners sällskap. Du kommer knappt att vilja gå hem, tur att det bara är ett par timmar som skiljer Fredagsfeelingen från lördagsbrunchen. Bienvenue!

Frukost

Börja dagen med en härlig frukostbuffé, med ett stort urval av goda och hälsosamma produkter. Dessutom med många ekologiska alternativ. En bra start på dagen helt enkelt! Lördagar och söndagar är det populärt att mysa till det ordentligt med en riktigt lång och härlig frukost – det kan därför bli lite ont om plats under morgonens sista timmar. För den som önskar lugn och ro rekommenderar vi därför att börja dagen tidigt och att alltid boka bord online.

*På grund av pågående världsläge kan vi för tillfället ej ta emot frukostbesökare utifrån som ej bor på vårt hotell. Vi tackar för din förståelse och hoppas vi snart kan välkomna er allla åter igen.

Lunch

Sugen, hungrig eller utsvulten – vare sig du ska på affärslunch eller vill smita från kontoret en stund så ser vi till att du blir mätt och belåten. Dagens lunch varierar mellan kött och fisk, se veckans meny, eller prova dagens goda, gröna alternativ!

*På grund av pågående världsläge är vår lunch pausad för ett tag framöver. Vi hoppas att under året kunna öppna upp för vår populära lunch igen.

Brunch

Vår populära sharing brunch är tillbaka – 2021 serverar vi brunch både lördagar och söndagar! Dela en kombination av klassiska och nytänkande rätter med ditt sällskap. Sitt ner i lugn och ro medan vi serverar dig vid bordet. Glöm inte boka bord online, vår brunch är oerhört populär och blir snabbt fullbokad.

Middag

Vår middagsmeny är baserad på uppdaterade klassiker med flirtiga internationella influenser. Med inspiration från världens alla hörn lagar vår köksmästare med team maten av lokala råvaror efter säsong. Välkommen för middag hos oss ofta!

Boka bord

Välkommen att boka bord online: www.brasserieabsint.se