Busfrö Nytt & Bytt

Busfrö Nytt & Bytt är en modern, färgglad och spännande secondhandbutik där du kan fynda bland hundratals kvadratmeter av kläder och saker – Allt i mycket fräscht skick.
Butiken är omåttligt populär bland barnfamiljer och modeintresserade kvinnor i alla åldrar.
Generösa öppettider, kortbetalning och öppet köp är en självklarhet hos oss. Du hittar våra butiker på tio orter: Västervik, Jönköping, Norrköping, Motala, Kalmar, Oskarshamn, Halmstad, Gävle, Lidköping och Stockholm Farsta C.
Vi säljer kläder och saker på kommission, vilket innebär att du lämnar in och vi säljer – enkelt, snabbt och smidigt. Detta betyder att vi dagligen hänger ut nya fynd i butiken så Busfrö Nytt & Bytt är alltid värt ett besök! Läs mer om hur det går till under Inlämning på hemsidan www.busfro.se
Att handla begagnat är både ekonomiskt smart och miljövänligt så prova något nytt och styr kosan mot Busfrö nästa gång det är dags att uppdatera garderoben.
Känn dig varmt välkommen önskar vi på Busfrö! Vi finns i Wasahuset på Nygatan 9, men har även ingång från Norra Stapeltorgsgatan.

Aktuella erbjudande

Busfrö- en fräsch secondhand butik i stan.

Busfrö Nytt & Bytt har haft öppet sedan december 2019 i Wasahuset och är en fräsch secondhand butik som säljer barn- och damkläder, leksaker och heminrednkng på kommission. Du som inlämnare hos Busfrö får tillbaka 40% av försäljningspriset av det som säljs. Busfrö sätter priserna och väljer ut vad som ska säljas i butiken eller ej. Det som inte väljs ut, doneras istället till välgörande ändamål så inget som lämnas in slängs. Allt som lämnas in granskas kritiskt just för att kunna erbjuda endast fräscha och trendiga kläder och saker till dig som konsument. Det ska kännas som ”en riktig butik”, som många av kunderna också ofta spontant utbrister. Att handla hos Busfrö är inte bara miljövänligt då man inte gynnar nytillverkning av kläder, utan också ekonomiskt smart eftersom priserna aldrig är höga. Välkommen.