Fot & Sko Gävle

Fot & Sko Gävle är en unik butik. Vi är en välsorterad butik med skor för alla behov. Det kan vara för promenader, jogging eller arbete, för inomhus- eller utomhusbruk. Du kan även få hjälp med besvär från rörelse- och stödjeapparaten (leder, muskler och nerver). Vårt koncept bygger på ett helhetstänk, vi tittar inte bara på dina fötter utan erbjuder en komplett funktionsanalys.

Ett felaktigt belastningsmönster kan orsaka många typer av besvär i exempelvis knä, höft och rygg. Är fotbesvären orsaken till smärtan i knä, höft och rygg? Eller är det besvären från ex ryggen eller höften som ger smärtan i foten? Vi är specialiserade på att analysera detta och vilken typ av behandling eller åtgärd som är den bästa för dig.

Vi arbetar med ortopediska/podiatriska fotinlägg. Vi har professionella standardinlägg och gör även individuella efter gipsavgjutningar.

Vi har ett eget ortopedtekniskt lab och all tillverkning sker hos oss, i alla led i våra lokaler på Söder i Gävle. Vi kan därför garantera kvaliteten i hela produktionsledet, från undersökning till färdiga fotinlägg.  Vårt mål är att ge dig hjälp på absolut högsta nivå.