Frisörerna på gården

Under dessa tider har vi alla fått restriktioner och förhållningsregler, så även vi.
Vi är framför allt extra noga med hygienen. Tvättar händer och verktyg noga mellan kunderna och städar våra lokaler oftare. I väntrummet finns det tillgång till att tvätta händerna samt alcogel för alla. Vi har även flera behandlingsrum att hålla till i för att vi inte ska vara för många personer i samma rum. I vår lokal ner mot ån har vi två stora luftiga behandlingsrum och ett litet rum där du om du önskar kan sitta helt själv med din frisör. Vi har även Annexet som också ligger på gården, ett till luftigt behandlingsrum där vi endast står två frisörer.

Vi har även vår nya service att du kan beställa dina produkter genom att ringa till oss och vi kör hem dom till dig. Glöm inte att vi även säljer toningar om du vill fräscha på din färg hemma. Tillhör du en riskgrupp och inte vill eller kan ta dig ut kan vi även självklart komma och klippa dig hemma hos dig. Vi är flexibla och vill hjälpa dig på alla sätt vi kan.

Personalen stannar även hemma vid minsta lilla sjukdomssymptom. Därför ber vi dig att göra detsamma. Om du avbokar inom 24h på grund av sjukdom kommer vi inte att debitera dig, just för att det är så viktigt att stanna hemma om man är sjuk. Men vi är väldigt tacksamma om du bokar av din tid så snart du vet att du inte kan komma.

I vår salong får endast 13 kunder vistas samtidigt, därför ser vi helst att du kommer ensam till din bokade tid. Undantag vid barnklippningar. Vi ber dig också komma max 5 min innan din bokade tid för att undvika trängsel vid kassan och i väntrummet.

Munskydd/visir används av alla i personalen i salongen och erbjuds till er kunder.

Om du har några som helst frågor eller funderingar, hör gärna av dig till oss. 026-13 33 92.