Musikhuset Sjömanskyrkan

Välkommen till Musikhuset Sjömanskyrkan – Din nya favoritplats för mat, dryck och underhållning!

Vi är mer än bara en restaurang, bar, café och konsertlokal – vi är en plats där du kan njuta av livets goda på ett sätt som passar just dig.

Här på Musikhuset är vi stolta över att erbjuda en unik upplevelse för alla våra besökare. Oavsett om du vill ha en läcker middag med familjen, njuta av en kall öl med vännerna, eller njuta kvällen lång till livemusik, har vi allt du behöver för en minnesvärd kväll.

Upptäck vår omfattande meny. Här kommer du definitivt hitta något som faller dig i smake. – från burgare till sallader. Baren erbjuder öl, vin och cocktails för alla smaker.

Musikhuset handlar inte bara om mat och dryck – våra konserter och evenemang är en upplevelse i sig själva. Från lokala talanger till internationella stjärnor, har vi något för alla musikälskare där ute. Se våra kommande evenemang här! Och om du själv vill spela en låt eller två, finns vårat Open Stage -koncept en gång i månaden där scen är öppen för alla som vill visa upp sina talanger.

Så vad väntar du på? Kom och upplev allt som Musikhuset har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig och ge dig en kväll du sent kommer glömma!