Specsavers Optik

Specsavers Optik
Med drygt 1500 butiker och mer än 20 miljoner kunder är Specsavers den största privatägda optikkedjan i Europa. Vår hemlighet är synvård till ett tydligt lågt pris utan att tumma på kvaliteten. Alla våra optiker är legitimerade av Socialstyrelsen. På detta sätt visar vi att kvalitet är förenligt med ett lågt pris!

Över 1000 bågar att välja mellan
Hos oss hittar du glasögon i olika prisgrupper med priser från 395 kr. Våra kollektioner följer alltid trenderna och vi har ett stort urval av bågar av plast, metall och titan i de senaste färgerna. Bland våra märkesbågar finns bland annat Karl Lagerfeld, Tommy Hiilfiger, Timberland och Karen Millen.

Enkelslipade standardglas ingår alltid
Enkelslipade standardglas index 1,5 ingår alltid i bågpriset och det gäller alla prisgrupper, oavsett styrka, cylinder eller prisma. Alla våra produkter följer CE- och ISO-normer.

2för1
Köp 2 par glasögon, men betala endast för 1. Vid köp av båge från 795 kr kan du alltid välja att få ett andra par på köpet. Fördelarna med att ha två par glasögon är många, ett par till vardags och ett par till fest. Ett par på jobbet och ett par vid fritidsaktiviteter, ett extra par i bilen osv. Läs mer här.

Kontaktlinser
Vi har ett stort utbud av prisvärda kontaktliser. Du väljer själv om du vill köpa i butik eller online via vår hemsida. Välj mellan bl.a. endagslinser, månadslinser, dygnet-runt-linser eller progressiva linser. Med Specsavers linsabonnemang får du dina kontaktlinser levererade direkt hem i din brevlåda, enkelt och bekvämt!

Vårt Servicelöfte
Vid köp av kompletta glasögon medföljer alltid våra garantier; HeltNöjd, 2 års produktgaranti, Undersökningsgaranti, Progressiv utbytesgaranti och Servicegaranti. Läs mer om våra garantier här.