Synsam

Ögonen är, på flera sätt, bland det viktigaste du har och vi på Synsam är stolta över att få hjälpa dig och alla andra i vårt land att både se bättre och se bättre ut. För oss finns inget finare arbete.
Var noga när du köper glasögon – skillnaden mellan olika synundersökningar, slipningar, glas och bågar är större än du tror. Först med ett par individuellt utprovade kvalitetsglasögon kommer du att inse hur skönt, snyggt och bra det kan vara. Och inte minst – hur lite extra det behöver kosta.

På Synsam hittar du allt som har med syn och ögon att göra. Men för dina ögons skull säljer vi inga lågprisprodukter av tveksam kvalitet. Vi har bara bra varor oavsett prisklass. Våra glas kommer från ledande tillverkare och våra bågar är de senaste från Sveriges och världens modehus.

 

Synsam synundersökningar

För dina ögons skull är en synundersökning hos Synsam mer än en vanlig synundersökning. Genom metoden EyeTech mäter vi allt från synfel till ögon- och huvudrörelser. Resultatet blir specialanpassade glas för just dina ögon med en aldrig tidigare möjlig precision.

För dina ögons skull har vi dessutom generösa garantier. Om det synmässigt inte fungerar perfekt byter vi glasen kostnadsfritt inom ett år. Detsamma gäller om glasen eller bågarna går sönder – oavsett hur. Du har dessutom tre månader på att avgöra om du gillar bågarna – i annat fall får du byta dem.

Du är förstås också alltid välkommen in i vår butik för att fritt justera dina bågar och fråga oss om råd. Vi ser det som ett förtroende att få hjälpa dig med allt som har med ögonen att göra och vi hoppas på en lång och personlig relation.