Teknikmagasinet

För dig som älskar roliga teknikprylar.

Sedan 1989 då Teknikmagasinet grundades säljer vi tekniska produkter som gör livet lite roligare. Hos oss hittar du ett spännande sortiment bestående av allt från mobiltillbehör och högtalare till gamingtillbehör och gadgets. Vi håller koll på trender och är snabba på att få in nyheter. Har din mobil fått sig en törn är du välkommen till någon av våra butiker för att få den reparerad.

På Teknikmagasinet i Gallerian Nian kan du laga din iPhone!

Har olyckan varit framme och gjort så att du nu har en iPhone eller iPad med trasigt glas? Ingen fara, kom in till oss så hjälper vi dig! Det är tryggt och säkert, vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet, garanti på bytta delar ingår i priset.
Vi lagar sprucken skärm på de flesta modeller av iPhone, här kan du se vilka iPhones vi byter skärm på och vad det kostar.

Arbeten vi utför: Laga iPhone, Laga iPad, Byta Skärm, Mobilreparation, rengöring av samtalshögtalare och laddport.

Begagnade mobiler. 

Upptäck vårt utbud av begagnade mobiler i butik och på webben. Genom att köpa begagnat istället för nytt gör du miljön en tjänst genom att bidra till en hållbar konsumtion. I vårt sortiment hittar du iPhones och Samsungs i olika modeller, skick, färger och minneskapaciteter så att du kan välja den du gillar bäst. Alla mobiler är reparerade, noggrant rengjorda och kvalitetssäkrade av våra kunniga tekniker.

De levereras med 2 års garanti så att du kan känna dig trygg och säker.