Laddar Evenemang

Alla Evenemang

TV 4´s Efter Fem & Nyhetsmorgon LIVE.

Mer info om eventet kommer…

I samband med Game for Börje – en hyllningsmatch för Börje Salming och insamling till hans ALS-stiftelse, 11 februari flyttar TV4:s Nyhetsmorgon och Efter Fem ut hela sina sändningar till Gävle.

Då möts veteraner från Tre Kronor och Toronto Maple Leafs i Brynäs hemmaarena i Gävle för att spela ”Game för Börje”, en hyllningsmatch för hockeylegendaren Börje Salming.
*
Det står nu klart vilka som kommer ingå i trupperna i hyllningsmatchen. Bland annat hockeylegendarerna Peter Forsberg, Markus Näslund, och Nicklas Lidström som ställer upp som lagkapten för Tre Kronor.
*
Förutom matchen kommer en pengainsamling pågå till forskning mot ALS. Börje Salming drabbades tidigare i år av ALS och avled 24 november. Han spelade i Brynäs i början av 70-talet innan han spelade i NHL i 17 år.
*
@efterfem 10 februari 17.00-19.00, med Tilde de Paula Eby och Axel Pileby, och
*
@nyhetsmorgon 11 februari 08.00-13.00, med Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.
*
Scenen för sändningarna är mitt på Stortorget i Gävle. Flera av spelarna i Game for Börje dyker upp som gäster i TV4-programmen. Liksom fler av programmens experter, till exempel Marcus Oscarsson. Det bjuds också på livemusik i Nyhetsmorgons sändning.
*
@gavlekommun@brynas__if

 

Detaljer

Börjar:
10 februari @ 17:00
Slutar:
11 februari @ 16:00
Evenemang Kategori: