Här är alla vinnare i Citygalan 2023

Årets Café

”En unik caféupplevelse som kombinerar nytänkande kring både miljö och utbud. Med sin inbjudande atmosfär och en varierande och noga sammansatt meny skapas en hemtrevlig känsla som sticker ut. Oavsett om man sitter inne i det mysiga caféet eller njuter av solen på deras vackra utsmyckade uteservering”

Årets Café är Miss Bloom Café

Årets Hår/Skönhet

”Ambitiösa unga yrkesutövare som vågat satsa på sina drömmar och visioner. Företaget erbjuder en unik, högkvalitativ och trevlig atmosfär som gjort dem framgångsrika med nöjda och återkommande kunder”.

Årets Hår/Skönhet är Salong Maestro

Årets Fast Food

”Med smaker och rätter som inte går att få någon annan stans i Gävle bjuds Gävleborna på en matupplevelse långt bort från den gråa vardagen. En ständigt hög kvalité med portionsstorlekarna som inte lämnar någon hungrig”.

Årets Fast Food är City Wok

Årets Butik

”Tack vare sitt fina arbete med riktigt god service, sitt stora engagemang och med sitt breda utbud av både veganskt och vegetariskt är butiken ett starkt namn i Gävle City som både höjer och bidrar till en levande stadskärna”.

Årets butik är ICA Stortorget!

Årets Cityföretag

”Ett nytänkande företag som vågar satsa och ser framåt trots tuffa tider inom handeln. En unik verksamhet med genuint hållbarhetstänkt, som använder återvunnet material i produktionen av sina egendesignade produkter. Ett företag som lyfter platsen Gävle City och hjälper till att sätta Gävle på kartan”.

Årets Cityföretag är Smyckevalvet by Anna Danielsson!

Årets restaurang

Gävlebornas lilla pärla med stort hjärta för såväl mat och dryck.

Personliga, teknisk skickliga och en djup förståelse för hur smaker kan harmonisera och skapa en minnesvärd gastronomisk upplevelse.

Deras kärlek till mat och vin och hur man matchar de två har satt dem i en klass för sig.

Årets restaurang är Verovin!

Årets Citystjärna

”Med sin outtröttliga kämparglöd och förmåga att dra till sig besökare även från andra län har hon bidragit till variation och livfullhet i Gävles stadskärna. Trots utmanande tider har hon vågat satsa och tänka nytt, vilket har resulterat i en blomstrande verksamhet i form av en plats som bidrar till värme, vimmel och variation i City.

Årets Citystjärna är Malin van der Kaaij!