Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Manifestation: Det kunde varit vi

7 oktober12:00Stortorget

Den 7 oktober kl. 12:00 kommer vi tillsammans med Bock och Tack-teatern & Glada Hudik-teatern delta i en nationell manifestation tillsammans med 12 andra städer.

 

På plats kommer Bock och Tack-teatern få visa upp sin verksamhet och hyllas för sitt mod. Detta vill du inte missa!

 

Syftet är att lyfta historien kring den svenska rasforskningen, det historiska utanförskapet och lyfta nio av våra lokala individer från målgruppen. I Gävle ska alla få leva, lära och vara sig själva. Här är alla välkomna.  Manifestationen hålls i samband med att filmen ”Det kunde varit vi” har premiär den 11 oktober runt om i Sverige. På plats på Stortorget i Gävle kommer du ha chans att få med dig biobiljetter till filmen som kommer visas på Filmstaden i Gävle. I samband med att filmen visas runt om i Sverige kommer information delas vidare, bland annat i våra skolor för att påminna,  uppmärksamma och samtidigt förhindra att historien upprepar sig.

 

Stort tack till Gallerian Nian och Glada Hudik-teatern för att ni tillsammans med oss och Bock och Tack teatern gjort detta möjligt. Tillsammans för vi det kollektiva minnet vidare!

 

Vi ses på Stortorget den 7 oktober kl. 12:00

Detaljer

Datum:
7 oktober
Tid:
12:00 - 14:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Stortorget
United States + Google Map