Arkiv

Pop-up park efter östra Drottninggatan

Pop-up park efter östra Drottninggatan

Succén pop-up parken på östra Drottninggatan är tillbaka! Parken är en tillfällig aktivitetspark för barn och barnfamiljer. Här kan du leka eller slappna av i våra solstolar och hängmattor. Under sommaren

Billy Idol till Furuvik

Billy Idol till Furuvik

Billy Idol ger sig ut på sommarturne och besöker Furuvik den 25 juli. Med sina stora hits som ”Rebel Yell”, ”White Wedding”, ”dancing with myself” och ”cradle of love” är han igenkänd av många pop, rock och punk – älskare. Billy Idol intar Stora scenen kl 20.00 lördag 25 juli.

Ta en selfie under ”Kul i juli” – få en sommargåva!

Ta en selfie under ”Kul i juli” – få en sommargåva!

Ta en bild i vår selfie-ram under ”Kul i juli” och få en sommargåva. Gäller den 21 juli, så långt lagret räcker.  ”Kul i juli” är en stor barn- och familjeaktivitet som anordnas två lördagar i juli, 21 och 28 kl 11-16.

”Kul i juli” är tillbaka

”Kul i juli” är tillbaka

Succén ”Kul i juli” är tillbaka! Två lördagar i juli, den 21 och 28 kl 11-16 anordnas en stor barn- och familjeaktivitet mitt på Stortorget i City. Vågar du springa på vatten? kryp in i en stor boll som står placerad i en pool, rör dig i bollen och spring på vattnet, garanterar gott skratt

Molly Sandén till Furuvik

Molly Sandén till Furuvik

Den 21 juli gästas Furuvik av Molly Sandén. Molly började sin karriär i tidig ålder då hon deltog i Junior Eurovision Contest och några år därefter i Melodifestivalen. Under 2017 började Molly släppa musik på svenska, hennes stora singlar ”Rygg mot rygg” och ”utan dig” blev genast stora hits.

Sabina Ddumba till Furuvik

Sabina Ddumba till Furuvik

Sabina Ddumba besöker Furuviksparken fredag den 20 juli. Vi såg hennes senast i höstas i tvrutan när hon gästade TV4:s musikprogram ”Så mycket bättre”. Därefter har hon hyllats från svenska folket för sina fina tolkningar, bland annat

Darin till Furuvik!

Darin till Furuvik!

Han har haft flertalet hits på topplistorna, sommarpratat i P1 och var 2012 med i TV4:s ”Så mycket bättre”, där han bland annat gjorde en oförglömlig cover av Olle Ljungströms ”En apa som liknar dig” och Magnus Ugglas ”Astrologen”.

Gefle Metal Festival 13-14 juli

Gefle Metal Festival 13-14 juli

Det är nu dags för den årliga hårdrocksfestivalen – Gefle Metal Festival! Den 13-14 juli anordnas festivalen på gasklockorna. En välbesökt festival med ett flertal artister som lockar besökare Sverige över, och i år är det hela 36 artister som spelar under festivaldagarna.

Gävle Triathlon 7-8 juli!

Gävle Triathlon 7-8 juli!

Nu är Gävle Triathlon tillbaka för tredje året i rad! Men i år har tävlingen SM-status. 7-8 juli går tävlingarna av stapeln. Gävle Triathlon är en gemensam satsning från Gävle Kommun, Svenska Triathlonförbundet och flera lokala föreningar. Tävlingen är en av fyra deltävlingar i Svenska Triathloncupen.

Sommar-rean blomstrar i City!

Sommar-rean blomstrar i City!

Med värmen kommer kanonpriser! Just nu pågår en stor sommar-rea runt om hos butikerna i City. I Gallerian Nian och Flanör hittar man butiker som Make Up Store, H&M, Bikbok, Glitter, The