Arkiv

And Then We Danced.

And Then We Danced.

Idag tisdag klockan 19:30 så kan ni se Guldbaggevinnaren And Then We Danced på Bio 7:an Mer info klicka här. ”I Georgien är det tre saker som anses vara hörnstenarna i deras tradition och nationella identitet: Kyrkan, den traditionella polyfoniska sången och den traditionella nationaldansen. Huvudpersonen som jag följer i den här filmen har samma … Läs mer

Gävle City-kortet

Gävle City-kortet

Fler och fler företag ansluter sig till Gävle Citys presentkort. Det tycker vi förstås är superroligt. Just nu har vi över 130 företag som tar emot presentkortet. Så gör någon GLAD och köp ett Gävle City-kort. Ett nytt företag som anslöt sig i veckan är Fot och sko Gävle på Söder. På gallerian Nian och … Läs mer

JULGRANSPLUNDRING PÅ NIAN

JULGRANSPLUNDRING PÅ NIAN

Söndag 12 januari kl 12-15 välkomnar vi alla barn till Julgransplundring på Nian (nedre plan).  Vi inleder med godisregn kl 12.00 vid julgranen på nedre plan. Därefter dansar vi ut julen med Grinchen, fikar och pysslar! Dagen avslutas med fiskedamm kl 14.00.  Eventet är kostnadsfritt!

Specsavers Gävle

Specsavers Gävle

Oss hittar ni på Gallerian Nian från och med 8-21/1. Den 24/1 öppnar vi portarna igen på Drottninggatan 19 med en nyrenoverad fantastisk butik. Välkomna!

Cirkusåret 2020

Cirkusåret 2020

År 2020 satsar Gävle kommun på cirkuskonsten. Det blir ett år fullt av cirkusupplevelser och ska sätta Gävle på kartan som cirkusstad. Året innehåller föreställningar, workshops, utställningar, föreläsningar och arrangemang. Här hittar du mer info: Cirkus2020

Nyårsfyrverkeri i Gävle

Nyårsfyrverkeri i Gävle

Eje och Kristoffer Berglund bjuder på stort fyrverkeri för hela familjen. Nyårsafton kl 16. Publikplats vid Gasklockorna i Gävle.

Julmarknad på Rådhustorget

Julmarknad på Rådhustorget

Julmarknad i City Välkommen till en traditionell julmarknad i city 30/11-1/12. Öppettiderna är:Lördag kl: 12-15.Söndag kl: 12-18Det kommer bjudas på juligt, lokalt och ett och annat lotteri i marknadsstånden. *På söndagen finns även ponnyridning för barnen i Esplanaden. Så besök en stämningsfull julmarknad mitt i city som ”grädde på gröten” mitt i julshoppingen!

Julgranständning på Stortorget NU på Fredag!

Julgranständning på Stortorget NU på Fredag!

På fredag är det dags att tända stora Julgranen på Stortorget.Tid: 17.00Tomten är på plats för att leda juldansen runt granen och vi har trubbadur duon Michaela och Markus Odby på plats för den ultimata julstämningen. Gävle City bjuder på varm saft och pepparkakor. Ni vet väl att julen börjar i Gävle! Välkomna!

Vintermässan 6 december.

Vintermässan 6 december.

Borgarskolan kommer marknadsföra sina UF-produkter. Bra tillfälle att hitta roliga julklappar. Fredag 6 december. Flanör, plan 2.

Containermingel på Stortorget 19-21 november

Containermingel på Stortorget 19-21 november

19/11 Hur länge lever en yoghurt? Känner du skillnad på mat som har och inte har passerat bäst-före-dag? Med anledning av Europa minskar avfallet bjuder Gästrike återvinnare in till mingel i en container på Stortorget i Gävle med olika gäster och teman under tre dagar för att inspirera till ökad återvinning och att minska mängden … Läs mer